«Ми піклуємось про вас

та про ваше здоров'я»

Медичний центр "НоуХауМед"

 
  • Київ
  • Одеса
+38(048)
735-37-38

Подивитись графік роботи та всі телефони »

Киев, проспект Героев Сталинграда 2д
Де це?

+38(044)
233-50-40

Подивитись графік роботи та всі телефони »

ул. Генуэзская, 24Б Де це?

 
Головна » Статті » Як лікувати фурункул

Як лікувати фурункул

Фурункул - це гостре гнійне запалення волосяного фолікула і тканини навколо фолікула. На жаль, у наш час суцільного погіршення екології фурункул є одним з найбільш частих гнійничкових захворювань шкіри. Найчастішими причинами утворення фурункула вважаються: стафілококи, мікротравми шкіри, а також часті забруднення шкіри. Фурункул може бути лише проявом більш важкого захворювання, наприклад, цукрового діабету. Поява фурункулів може залежати від пори року, адже у весняний та осінній періоди фурункули у людини з'являються набагато частіше. Фурункули, що знаходяться в області обличчя і шиї, є найбільш небезпечними, тому що при самолікуванні вони здатні викликати серйозні запалення і зараження крові.

Як би там не було, поява фурункула в будь-якому випадку свідчить про те, що у людини сильно ослаблена імунна система. Хоча для повної впевненості в міцності свого здоров'я рекомендується пройти необхідні діагностичні процедури, і найкраще для цього підходить Комплекс Медичний Експертний (КМЕ), який знаходиться в медичному центрі «НоуХауМед».

Комплекс Медичний Експертний - це унікальний апарат, що проводить повну діагностику та лікування всього організму за допомогою хвильової терапії. Однією з основних переваг використання КМЕ є його компактність і мобільність, тому апарат часто застосовують при виїзді на будинок. Хоча в нашому медичному центрі є широкий спектр інших видів діагностичних процедур, проте лише КМЕ дозволяє виявити захворювання або патологію ще до її клінічного прояву.

Відвідавши такого фахівця нашого медичного центру, як дерматолог або хірург, ви зможете отримати кваліфіковану інформацію і дізнаєтеся, як лікувати фурункул. У будь-якому випадку, при утворенні у вас на шкірі фурункула ні в якому разі не відкривайте його самостійно і тим більше не видавлюйте його. Діагностика на апараті КМЕ допоможе вам своєчасно виявити будь-які запальні процеси в організмі. Після проходження діагностики на КМЕ спеціалісти нашого центру зможуть визначити ступінь розвитку фурункула, а потім складуть вам індивідуальну програму лікування і, при необхідності, подальшої профілактики, щоб уникнути появи нових фурункулів.

Найчастіше дозрілий фурункул сам розкривається, але бувають і такі випадки, коли втручання хірурга просто необхідне. У будь-якому випадку ніколи не намагайтеся самостійно лікувати фурункул, це може призвести до ускладнень і, зокрема, до серйозного зараження крові. Навіть у ситуації, коли фурункул мимовільно лопається, правильно обробити рану здатен тільки фахівець, щоб уникнути подальшого розвитку фурункульозу. Про все це ви можете докладніше довідатися, зателефонувавши нашим фахівцям в консультаційний відділ.

Тепер, коли ви дізналися, як лікувати фурункул, хотілося б нагадати вам, що попередити  розвиток фурункулів набагато легше, ніж лікувати їх. Для утримання свого здоров'я в нормі, перш за все, слід дотримуватися елементарних правил гігієни і періодично відвідувати лікаря з метою діагностики організму. Так само слід уникати перепадів температур і мікротравм шкіри.

Якщо ви стурбовані станом своєї шкіри, ви завжди можете відвідати фахівців медичного центру «НоуХауМед» та отримати кваліфіковану консультацію.

Показать телефоны
Телефонуйте в Києвів Одесі
+ 38(044) 233-50-40+ 38(048) 788-18-03
+ 38(063) 831-50-80+ 38(066) 173-66-85
38(067) 231-30-91+ 38(063) 390-28-70
+ 38(095) 281-88-71+ 38(096) 238-42-33

Є питання?

Вызов врача на дом

Запишіться на прийом

Місто
Телефон
Введіть код: verification code