«Ми піклуємось про вас

та про ваше здоров'я»

Медичний центр "НоуХауМед"

 
  • Київ
  • Одеса
+38(048)
735-37-38

Подивитись графік роботи та всі телефони »

Киев, проспект Героев Сталинграда 2д
Де це?

+38(044)
233-50-40

Подивитись графік роботи та всі телефони »

ул. Генуэзская, 24Б Де це?

 
Головна » Статті » Варикоз ніг

Варикоз ніг

Варикоз ніг можна впевнено назвати проблемою сучасної жінки. Більше двадцяти відсотків жінок до сорока років починають відчувати на собі його ознаки.

Якщо у вас з'явилися болі і важкість у ногах (в основному в другій половині дня), якщо ви відчуваєте, як ваші ікри набрякають, а шкіра починає темніти і покриватися цятками, слід відвідати флеболога - швидше за все, у вас розвивається варикоз.

Думка лікарів категорична - стовідсоткового способу запобігання варикозу не існує. Це лише питання часу, особливо, якщо ви схильні до нього генетично. Тому рідко яка жінка доживає до сивини без цієї хвороби.

Варикоз - це проблема, яку людина отримала разом з даром прямоходіння. Кров у венах наших ніг змушена рухатися проти сили тяжіння, а півмісяцеві клапани перешкоджають її руху в зворотному напрямку. Ось тільки не у всіх судинах тиск однаковий - в деяких він підвищений, що призводить до більш швидкого їх зносу. І недивно, що найбільш уразливим місцем виявилися ноги. В результаті такої напруги стінки судин починають розтягуватися, клапани слабшають, виникають застої крові, і, в підсумку, ми отримуємо варикозні вузли на ногах.

Що стосується відомих багатьом «зірочок», то вони необов'язково є результатом варикозу. Найчастіше причиною цього є гормональні явища в організмі, які можуть бути викликані контрацептивними засобами або вагітністю.

Як же уникнути варикозу? Постарайтеся виключити з раціону солодке і борошняні вироби, зменшіть споживання солі, частіше займайтеся вправами і намагайтеся не піднімати нічого тяжкого. Неварто забувати про лазні та сауни. Якщо ви схильні до варикозу, відмовтеся від щільно облягаючих ногу шкарпеток і панчіх.

А що робити, коли хвороба вже розвинулася? Відповідь ясна - хворобу потрібно лікувати. Одним з самих сучасних та ефективних методів лікування є метод пневмопресингу, заснований на принципі «ударно-хвильової» терапії. Всього один сеанс пневмопрссінга в нашому центрі дозволить вам позбавитися симптомів варикозу, болю та набряків, а більш тривале лікування допоможе позбутися від судинного малюнка на ногах.

Одним з головних завдань лікаря є правильна постановка діагнозу. Наші фахівці використовують новітній метод діагностики КМЕ, заснований на вимірюванні електричного поля людини. Унікальність цього методу полягає в тому, що він дозволяє виявляти паталогічні порушення вже на ранніх стадіях розвитку хвороби. Повірте, краще попередити появу хвороби, ніж потім боротися з її наслідками.

Показать телефоны
Телефонуйте в Києвів Одесі
+ 38(044) 233-50-40+ 38(048) 788-18-03
+ 38(063) 831-50-80+ 38(066) 173-66-85
38(067) 231-30-91+ 38(063) 390-28-70
+ 38(095) 281-88-71+ 38(096) 238-42-33

Є питання?

Вызов врача на дом

Запишіться на прийом

Місто
Телефон
Введіть код: verification code