«Ми піклуємось про вас

та про ваше здоров'я»

Медичний центр "НоуХауМед"

 
  • Київ
  • Одеса
+38(048)
735-37-38

Подивитись графік роботи та всі телефони »

Киев, проспект Героев Сталинграда 2д
Де це?

+38(044)
233-50-40

Подивитись графік роботи та всі телефони »

ул. Генуэзская, 24Б Де це?

 
Головна » Статті » Хвороби обміну речовин

Хвороби обміну речовин

Обмін речовин в організмі людини - це дуже тендітна і складна структура перетворення поживних речовин в енергію. І навіть якщо ми збалансуємо всі обмінні процеси нашого організму, додатково підживим його вітамінами і мінералами, ми все одно ризикуємо отримати цілий ряд серйозних захворювань, викликаних продуктами розпаду наших клітин. В даному випадку під продуктами розпаду маються на увазі накопичення в організмі великої кількості шлаків, токсинів та інших шкідливих речовин. Простіше кажучи, організм людини має своєчасно очищатися від отруйних речовин, інакше він може бути вражений більш серйозними захворюваннями. Велика кількість шлаків і токсинів може викликати розвиток хронічних захворювань і сповільнювати роботу всього організму.

Як ви вже могли переконатися, обмін речовин в організмі - це першочергова основа життєдіяльності людини. Найменший збій у роботі цієї тендітної і складної системи може спричинити велику кількість проблем зі здоров'ям, простіше кажучи, хвороби обміну речовин. Причинами порушення та хвороби обміну речовин можуть служити як вроджені, так і придбані чинники.

Найбільш часто виникають хвороби обміну речовин при порушенні вуглеводного обміну в організмі. Зокрема, можуть виникати такі важкі захворювання, як цукровий діабет, захворювання серця і судин, утворення тромбів. Це лише основні хвороби у разі вуглеводного дисбалансу, хоча насправді їх дуже багато.

Проте найчастішим проявом порушення обміну речовин при порушенні ліпідного обміну є ожиріння. До цієї ж групи хвороб обміну речовин так само можна віднести подагру, захворювання органів травлення, деякі форми цукрового діабету і т.п.

При порушенні балансу вітамінів і мінералів в організмі людини можуть виникнути захворювання суглобів і кісток, також різноманітні ураження м'язів і тяжкі порушення роботи серцево-судинної системи. Так само можуть проявлятися захворювання у вигляді затримки росту і розвитку людини (частіше це спостерігається у дітей).

Для того, щоб всі вищеперераховані захворювання обійшли вас і ваших близьких стороною, слід піклуватися про своє здоров'я і своєчасно здійснювати профілактику сезонних груп захворювань. У цьому вам можуть допомогти інноваційні технології та методи роботи фахівців медичного центру «НоуХауМед», які успішно працюють у країнах Європи. Також кваліфіковані фахівці «НоуХауМед» запропонують вам пройти високоточну діагностику організму на новітньому устаткуванні, і визначити стан вашого організму на даний момент. Причому це все займе мінімальну кількість часу.

Тому, якщо вам дороге ваше здоров'я, вам слід зайнятися ним негайно і наші фахівці допоможуть вам у цьому. Якщо у вас виникли питання, ви можете отримати безкоштовну консультацію, зателефонувавши в наш консультаційний центр, або ж записатися на прийом до нашого фахівця.

Показать телефоны
Телефонуйте в Києвів Одесі
+ 38(044) 233-50-40+ 38(048) 788-18-03
+ 38(063) 831-50-80+ 38(066) 173-66-85
38(067) 231-30-91+ 38(063) 390-28-70
+ 38(095) 281-88-71+ 38(096) 238-42-33

Є питання?

Вызов врача на дом

Запишіться на прийом

Місто
Телефон
Введіть код: verification code