«Ми піклуємось про вас

та про ваше здоров'я»

Медичний центр "НоуХауМед"

 
  • Київ
  • Одеса
+38(048)
735-37-38

Подивитись графік роботи та всі телефони »

Киев, проспект Героев Сталинграда 2д
Де це?

+38(044)
233-50-40

Подивитись графік роботи та всі телефони »

ул. Генуэзская, 24Б Де це?

 
Головна » Статті » Відновлення обміну речовин

Відновлення обміну речовин

Обмін речовин являє собою ряд складних хімічних перетворень, пов'язаних із перетворенням поживних речовин в енергію.

Як тільки ми, приміром, починаємо снідати або ж обідати, в нашому організмі починають відбуватися два процеси: анаболічний обмін (їжа, що надходить, переробляється на поживні речовини і засвоюється організмом) і катаболический обмін (поживні речовини, що надходять, перетворюються в енергію і відходи). Завдяки цим двом процесам наш організм отримує все необхідне (живильні речовини та енергію) для успішної життєдіяльності. Проте слід пам'ятати, що обмін речовин в організмі - це дуже тендітний процес, тому коли ви вживаєте більше їжі, ніж потрібно, або ж виснажуєте себе дієтами, то в чіткій і гармонійній роботі вашого організму починаються збої. Якщо в організм надходить більше їжі, ніж потрібно, то зайва енергія зберігається у вигляді жирових відкладень. А у випадку, коли організм мучать дієтами або голодуванням, то він, злякавшись такого стресу, робить «запаси на чорний день» у вигляді тих же жирових відкладень. Якщо ви хочете нормалізувати свою вагу, вам необхідно не виснажувати себе дієтами і важкими фізичними навантаженнями, а, звернувшись до кваліфікованих фахівців медичного центру «НоуХауМед», відновити свій обмін речовин. При цьому слід розуміти, що відновлення обміну речовин - це не прискорення або уповільнення обмінних процесів, а нормалізація роботи обміну речовин.

Для того, щоб зайнятися процесом відновлення обміну речовин, спочатку необхідно провести ряд діагностичних заходів, і з'ясувати який у вас вид обміну речовин на даний момент. Розрізняють три основних види обміну речовин: нормальний, прискорений і економний. Люди з прискореним обміном речовин найчастіше викликають заздрість оточуючих, адже вони можуть вживати їжу в будь-яких кількостях, не набираючи при цьому жодного кілограма. Все це відбувається тому, що процес обміну речовин у них відбувається настільки стрімко, що енергія, яка утворилася, не встигає відкладатися в жир. У людей з нормальним обміном речовин, як правило, нормальна швидкість обмінних процесів, що дозволяє організму отримувати стільки енергії, скільки необхідно організму для нормальної роботи. Найчастіше в наш час зустрічаються люди з уповільненим обміном речовин. Люди, що володіють цим видом обміну речовин, як правило, страждають надмірною масою тіла, тому що процеси метаболізму проходять дуже повільно і організм встигає відкласти велику кількість енергії в жирову тканину.

Фахівці медичного центру «НоуХауМед» допоможуть вам з'ясувати тип вашого обміну речовин за допомогою сучасних діагностичних засобів (гемосканування, неінвазивна діагностика, біофотонами сканування та ін.) Після цього ви будете знати про свій обмін речовин абсолютно все. Якщо ж у роботі вашого організму будуть виявлені будь-які відхилення, наші фахівці допоможуть вам нормалізувати обмін речовин раз і назавжди. Одним з найбільш ефективних помічників в цьому питанні є інноваційна німецька програма «Формед». Ця програма унікальна завдяки своєму стабільного результату: нормалізації обміну речовин, зниженню надмірної маси тіла і нормалізації рівня цукру в крові.

У центрі «НоуХауМед» вам допоможуть справитися не тільки з проблемами обміну речовин, але і з багатьма іншими. Для того, щоб ви змогли, не відвідуючи центру, дізнатися всю цікаву для вас інформацію, в «НоуХауМед» був створений консультаційний центр, де ви в телефонному режимі можете отримати безкоштовну консультацію. Також ви можете отримати висококваліфіковану допомогу наших фахівців, відвідавши медичний центр.

Показать телефоны
Телефонуйте в Києвів Одесі
+ 38(044) 233-50-40+ 38(048) 788-18-03
+ 38(063) 831-50-80+ 38(066) 173-66-85
38(067) 231-30-91+ 38(063) 390-28-70
+ 38(095) 281-88-71+ 38(096) 238-42-33

Є питання?

Вызов врача на дом

Запишіться на прийом

Місто
Телефон
Введіть код: verification code