«Ми піклуємось про вас

та про ваше здоров'я»

Медичний центр "НоуХауМед"

 
  • Київ
  • Одеса
+38(048)
735-37-38

Подивитись графік роботи та всі телефони »

Киев, проспект Героев Сталинграда 2д
Де це?

+38(044)
233-50-40

Подивитись графік роботи та всі телефони »

ул. Генуэзская, 24Б Де це?

 
Головна » Статті » Роль обміну речовин

Роль обміну речовин

Популярний в останні роки термін «обмін речовин» з'явився в нашому житті з тих пір, як вченим вдалося встановити взаємозв'язок між порушенням нормальної маси тіла (надлишкова маса тіла, або недостатня вага) і роботою обмінних процесів в організмі. Обмін речовин в організмі - це складний процес перетворення поживних речовин, що надходять в організм, в певну кількість енергії або калорії. Роль обміну речовин в організмі дуже важлива, тому що обмін речовин - це основа існування живого організму, і людський організм не є винятком. До того ж найменше порушення в цьому злагодженому процесі веде до важких наслідків. Порушення обміну речовин може привести до порушень роботи ендокринної та серцево-судинної системи, або ж призвести до утворення важкого захворювання.

Найпоширенішим видом прояви дисбалансу в роботі обмінних процесів вважається порушення ліпідного обміну, простіше кажучи, поява надмірної ваги або ж сильна втрата ваги. Адже обмін речовин, говорячи простою ненауковим мовою, це процес перетворення поживних речовин, що надходять в організм, у велику кількість енергії. І якщо в даний момент часу вашому організму не потрібно такої кількості енергії, то організм робить своєрідний «запас» на майбутнє, тобто відкладає зайву енергію у вигляді жирових відкладень. Якщо надалі ця енергія не була використана, то організм продовжує накопичувати надлишки енергії, що надходить у вигляді жиру. У цьому й полягає основний механізм набору зайвої ваги. Тобто поява зайвих кілограмів у людини свідчить про те, що вона витрачає набагато менше енергії, ніж виробляє її організм.

Як ви можете бачити, роль обміну речовин в нашому організмі просто величезна, отже необхідно звернути свою увагу на правильність роботи обміну речовин або нормалізацію обмінних процесів в разі їх порушення. У цьому вам може допомогти медичний центр «НоуХауМед», який спеціалізується в області діагностики організму унікальними засобами і методами (діагностика на апараті КМЕ, гемосканування, біофотонее сканування, тест ІмуПро та ін.) Після проходження докладної діагностики організму ви зможете дізнатися, в якому стані перебуває ваш організм на даний момент і, безпосередньо, обмін речовин. Також в медичному центрі «НоуХауМед» вам допоможуть налагодити ваш обмін енергії з навколишнім середовищем, шляхом проходження тесту на харчову непереносимість певних продуктів. Адже, якщо у ваш організм разом з певними продуктами буде надходити необхідна кількість енергії, то не буде надлишків енергії у вигляді жирових відкладень, і організм буде працювати злагоджено.

Так само фахівці центру можуть допомогти вам в лікуванні різних видів захворювань за допомогою сучасного обладнання та методик, що пройшли необхідні перевірки і використовуються в країнах Європи.

Якщо вас зацікавив даний матеріал, або вам небайдуже ваше здоров'я, ви завжди можете отримати безкоштовну кваліфіковану консультацію спеціалістів нашого центру за вказаними телефонами. Також ви можете записатися на прийом до фахівця центру «НоуХауМед» і дізнатися більш детально про все, що тривожать вас.

Показать телефоны
Телефонуйте в Києвів Одесі
+ 38(044) 233-50-40+ 38(048) 788-18-03
+ 38(063) 831-50-80+ 38(066) 173-66-85
38(067) 231-30-91+ 38(063) 390-28-70
+ 38(095) 281-88-71+ 38(096) 238-42-33

Є питання?

Вызов врача на дом

Запишіться на прийом

Місто
Телефон
Введіть код: verification code