- Київ
- Одеса
306-02-89
Подивитись графік роботи та всі телефони »
Киев, проспект Героев Сталинграда 2д
Де це?
Подивитись графік роботи та всі телефони »
Киев, проспект Героев Сталинграда 2д
Де це?
Тест на індивідуальну харчову непереносимість дозволяє визначити "шкідливі" продукти за наявності іммуноглобулінових антитіл у крові.
Олена Сухорукова / 12.10.2007
Кажуть: людина є те, що він їсть. Якщо без видимих ??причин виникають хронічні
запалення в суглобах, щитовидній залозі, ожиріння, варто задуматися, чи не
пов'язано це з харчовою непереносимістю. Встановити, які саме продукти "не
йдуть на душу", можна за допомогою спеціального аналізу крові - тесту під
назвою IMUPRO 300, розробленого німецькими вченими з урахуванням індивідуальних
особливостей організму конкретного пацієнта.
Індивідуальна непереносимість продуктів від знайомої багатьом "класичної"
харчової алергії відрізняється прихованим характером. Типові ознаки алергії –
несподіваний набряк губ, горла, напади чхання, висипання. Непереносимість, в
свою чергу, підточує організм потроху, руйнуючи його захисні сили.
Успадкована чи набута?
Харчова непереносимість може розвинутися при успадкованій недостатності травних
ферментів. Наприклад, відомо, що нестача лактози викликає непереносимість
молока. А відсутність деяких ферментів не дає можливості організму перетравити
горох, гриби або апельсини. Така "антипатія" до певних продуктів
нерідко має сімейний і навіть національний характер.
Але найчастіше людський організм втрачає здатність правильно засвоювати деякі
продукти вже в процесі життя. Відбутися це може ще в дитинстві, при ранньому
переведенні дитини на штучне вигодовування, при великих навантаженнях на імунну
систему, агресивних умовах зовнішнього середовища або в силу психологічних
факторів (нелюбов дитини до гречаної каші дійсно може привести до її поганого
засвоєння).
Головна ж причина криється в тому, що з роками, під впливом хвороб і стресів
наш організм починає відчувати брак відповідальних за розщеплення їжі
ферментів. Також з часом підвищується проникливість стінок кишечника, внаслідок
чого в кров проникають неповністю переварені частинки їжі, які розносяться по
всіх органах і тканинах. Ось вони і сприймаються організмом як чужорідні тіла
та піддаються "атаці" з боку імунної системи. В результаті конфлікту
на молекулярному рівні в кров викидаються токсини, які поступово руйнують
захисну систему організму і викликають важкі алергічні захворювання.
Шлях від ложки до хвороби
Якщо людина продовжує регулярно вживати в їжу продукти, які організм перестав
нормально перетравлювати, запальні процеси в уражених токсинами тканинах
поступово переходять у хронічні. Так непереносимість починає проявлятися у
вигляді артритів, мігрені, бронхіальної астми, екземи, синдромів роздратованого
кишечника, хронічної втоми, депресії, вугрової висипки, запорів, набряків,
серцево-судинних захворювань і порушеннях обміну речовин, що, в свою чергу,
веде до надлишкової вазі. У результаті - що б людина не з'їла - їй недобре.
Аналіз роблять у Європі
За словами лікаря-терапевта клініки "НоуХауМед-України" Інни Поліщук,
визначити, які саме продукти потрапили в список "ворогів" кожного
окремого організму, дає можливість тест IMUPRO 300. Він фіксує харчові
подразники (а це не багато не мало - 272 продуктів) за наявності
іммуноглобулінових антитіл до них в крові людини. Таким чином, тест – це
своєрідний "золотий ключик" в руках лікарів превентивної
(попереджувальної) медицини, яка стає все більш популярною.
Крім консервантів, барвників, згущувачів тощо, які, перш за все, викликають
підозру у фахівців, в категорію непереносимих нерідко потрапляють і цілком
здорові за нашими мірками продукти. Наприклад, овочі, фрукти, м'ясо, зернові,
бобові, салати, гриби, морські, молочні продукти і пр.
Щоб отримати результати такого тесту, необхідно здати аналіз крові в клініці.
Тут її обробляють спеціальним реактивом і в мініатюрних ковпачках-пробірках (на
фото) відправляють для досліджень до Німеччини, де й проводять саме
дослідження. Як показує практика, досить відмовитися від непереносимих
продуктів, як здоров'я людини йде на поправку.
Детальніше у тесті можна прочитати тут.
http://pk.kiev.ua/health/2007/05/29/070002.html
Телефонуйте (050) 311 39 05, (093) 306 02 89, (067) 500 37 51, аби отримати
безкоштовну консультацію.
Телефонуйте в Києві | в Одесі |
---|---|
+ 38(044) 233-50-40 | + 38(048) 788-18-03 |
+ 38(063) 831-50-80 | + 38(066) 173-66-85 |
38(067) 231-30-91 | + 38(063) 390-28-70 |
+ 38(095) 281-88-71 | + 38(096) 238-42-33 |